AJANKOHTAISTA


Ensimmäisen itsetuntemusvalmennuksen ajankohta on nyt julkaistu!  

18.2.2021    
Nyt on ensimmäinen Itsetuntemus valmennus julkaistu! Kyseessä on testiryhmä. Haluatko SINÄ olla mukana? Vaikka kokoonnumme ryhmänä, on valmennus jokaiselle täysin henkilökohtainen. Sinä voit itse valita, minkä verran haluat jakaa asioistasi, luottamuksellisesti, muille.

Ryhmän tarkoituksena on tutustua elämäsi tärkeimpään ihmiseen, itseesi, ratkaisukeskeisen valmennuksen tavoin. Mukaan ryhmään mahtuu max.8 henkilöä.

Valmennusten aikana teemme yksinkertaisia kirjoitustehtäviä, sekä mielikuvaharjoitteita, joiden kautta sisimpäsi tulee uudella tavalla näkyville. 😊

Tapaamme seuraavina kolmena torstaina  11.3. , 25.3. , 8.4. Kello 18-20.30. osoitteessa Hemmingintie 54, Lempäälä. 

Koska kyseessä on testiryhmä, hinta on vain 64€ (korttimaksuna)Lopuksi pyydän kaikkia osallistujia täyttämään kirjalliseen palautteen.


Haluatko sinä olla luomassa maailmasta paremman paikan?  Jos uskot, että itsensä hyvin tuntemalla, teemme elämässämme itsellemme ja muille hyviä ratkaisuja, on ryhmävalmennus juuri sinulle tarkoitettu!  Me todella voimme vaikuttaa oman itsetuntemuksen ja itsensä kanssa sopusoinnussa olemisen kautta vaikuttaa isommin maailman hyvinvointiin.🤍


Kun kuulet kutsun, ole rohkeasti yhteydessä!

info@kasvunvalo.fi

tai 0503239093 (jos en pääse vastaamaan, niin jätäthän viestin.)

💛; Pälvi