KASVUN VALON ASIAKASKOKEMUKSIA

Life Coach valmennuksista sanottua.

"Minulla oli Pälvin kanssa neljä Life Coach valmennustapaamista. Sain valmennuksista apua arkeeni palautumisen suhteen ja itseeni luottamiseen. Tykkäsin valmennuksessa erilaisista harjoituksista, mitä pystyin viemään myös omaan arkeen. Pälvi on ammattitaitoinen, rauhallinen ja lempeä. Tapaamisissa oli läsnä luottamus ensimmäisestä valmennuskerrasta lähtien. Kiitos!"

Asiakas 25v.

Pääsin osallistumaan Pälvin Life Coach valmennukseen vaikeassa elämäntilanteessa. Valmennuksessa suosikkejani olivat erilaiset harjoitukset, joiden avulla oli helppo tunnistaa omat ajatusmallit. Harjoitukset olivat minulle tunteita purkavia ja voimaannuttavia. Pyrin hyödyntämään niitä jatkossakin. Valmennuksen aikana ja jälkeen olen huomannut itsessäni muutosta ja opin itsestäni paljon! Valmennus oli ihana kokemus! Pälvi on valmentajana ihana ja rauhallinen, suosittelen lämpimästi! 🤍   

Asiakas 23v.

"Pälvi teki minulle neljän valmennuskerran sarjan. Olen käynyt vuosia terapiassa ja sen päälle vuosia työstänyt erilaisin mielen ja kehon menetelmin traumojani ja uskomuksiani. Tämän valmennussarjan tuloksena sain täysin uudenlaisia näkökulmia jumiutuneisiin tilanteisiin, asioita loksahteli paikoilleen ja pääsin paljon eteenpäin! Opin myös uudenlaisia ihania työkaluja, joita voin käyttää ja soveltaa haluamallani tavalla arjessa, kun teen tunnetyöskentelyä. Voin suositella Pälvin valmennuksia todella lämpimästi, hän on valmentajana lempeä, älykäs, joustava ja haastaa juuri sopivassa määrin, jotta valmennuksesta saa todellista hyötyä. Kiitos superpaljon!! ❤ "

Asiakas 32v.

"Osallistuin Pälvin pitämään Life Coach valmennukseen. Myönnettäköön heti alkuun, että mulla oli aika paljon ennakkoluuloja valmennuksesta, luulin sen olevan jotenkin paljon pinnallisempaa ja "kevyempää". Jo ensimmäisen valmennuskerran aikana sain huomata, että valmennus on niin paljon enemmän. Valmennuksen aikana tehtävät harjoitukset olivat minulle todella herätteleviä ja juuri näiden harjoitusten avulla pääsin käsiksi moniin haitallisiin ajatusmalleihin, joita en ollut aiemmin tiedostanut. Sain tästä valmennuksesta ihan älyttömän paljon hyviä oivalluksia ja ennen kaikkea tajusin sen, miten itse voi päästä omista pinttyneistä uskomuksista ja rajoituksista eroon.

Suosittelen tätä valmennusta kaikille, jotka miettivät elämänsä suuntaa tai haluavat muuten vain oppia itsestä enemmän.
Pälvin kanssa oli luontevaa ja helppoa työskennellä. Hän on lempeä, aito, luotettava ja ihanan rauhallinen. Kiitos."

Asiakas 31v.


"Pälvin valmennustapa on ihanan lempeä, huomioiva ja läsnäoleva. Käsittelimme valmennuskerran aikana rahaan liittyviä uskomuksia ja haasteita. Sain isoja oivalluksia niihin liittyen valmennuksellisten harjoitusten avulla. Koen, että Pälvi osaa valita juuri oikeat kysymykset ja harjoitteet ihanasti intuitiolla, ja olo on valmennuksen aikana turvallinen ja lämmin. Hänen valmennukseensa voi heittäytyä täysin, luottaen ja tietäen olevansa kannateltu vaikeampienkin asioiden kanssa. Lämmin kiitos <3"

-Tiina-

Ryhmävalmennuksista sanottua.

 "Ryhmävalmennuksessa sain laittaa oman luovuuteni valloilleen. Oli helppoa heittäytyä mukaan. Valmennuksen aikana sai elää täysin juuri siinä hetkessä. Valmentajana Pälvi oli
rauhallinen ja asiallinen. Hän valmensi hyvin omalla persoonallaan."


"Ryhmävalmennuksessa Pälvin läsnäoleva ja sydämestä asti tuleva vilpitön ymmärrys loi tilan, jossa uskalsi tulla nähdyksi kaikkien tunteiden kanssa. Sain valmennuksesta paljon oivalluksia joita voi selkeillä ohjeistuksilla ja työkaluilla ottaa käyttöön omaan elämään."


"Ryhmävalmennuksessa oli selkeä ohjeistus. Valmennuksessa huomioitiin yksilöiden tarpeet- lisättiin työkaluja tarvitseville. Pälvin rauhallinen olemus viesti turvallisuudesta."


"Ryhmävalmennuksessa löysin täysin uusia näkökulmia itselle hankaliin asioihin."


"Sain ryhmävalmennuksen avulla uusia työkaluja ja oivalluksia itselle. Pälvi loi rennon tunnelman, jossa pystyi olemaan minkä tahansa olon kanssa."


"Valmennus oli monipuolinen, jossa oli useita ihania työkaluja. Koin sen todella hyödyllisenä tällaisenaan."


Kraniosakraaliterapiasta sanottua.

"Olen kärsinyt vakavasta purentalihasongelmasta lähes kolme vuotta. Olin kokeillut voice massagesta vyöhyketerapiaan, lähes kaikkea mahdollista ja useasti. Apua ei tuntunut saavan päivää pidemmäksi, kun kivut taas palasivat. Jumissa olevat purentalihakset aiheuttivat jatkuvan pääkivun, kun kaikki päänalueella sekä yläselkä ja rintaranka menivät tukkoon jatkuvasta leukojen jännittämisestä. Käytin tuohon aikaan 4-6 särkylääkettä päivittäin ja olin käyttänyt erilaisiin hoito/terapia/hieronta kokeiluihin 2-3tuhatta euroa. Sitten löysin Pälvin, Cst-taitajan eli Kraniosakraalihoitajan. Tykkäsin hoitomuodosta, se on hellä, todella tehokas ja kokonaisvaltainen varpaista päähän asti. Olin hieman skeptinen; olinhan tottunut rajuihin faskiakäsittelyihin, sekä urheiluhierontoihin. Miten joku hellä voi muka auttaa? Ensimmäisellä käynnillä käväisi syvärentoutus todella pienen hetken. Toisella käynnillä Pälvi sai kroppani niin syvään rentoutumiseen, että käteni sekä jalkani kuin "leijuivat ilmassa". Tässä näin potentiaalin. Jos sama ponnistuisi myös leuoille? Kolmannella käynnillä saimme rentoutumisen leukoihin saakka ja kivut ovat pysyneet lähes kokonaan poissa. Tällä hetkellä menee 0-1 särkylääkettä viikossa, kun ennen meni 4-6 päivässä! Käyn edelleen kerran kahdessa viikossa ylläpitämässä kuntoa, vaikka ei ole enään mitään ongelmia. Hoito on muutenkin mielyttävää, niin ei se turhaa ole! Ehdotommasti suosittelen!"

Asiakas 26v.

"Hoitosi (kraniosakraaliterapia) oli todella rentouttava ja vaikutti pitkän aikaa. Kielisyövän aiheuttamaan suun alueen jäykkyyteen hoitosi antoi paljon apua. Kiitos Pälvi!"

Asiakas 60v.

"Kraniosakraaliterapia oli rankimpina aikoinani yksi harvoista tavoista saada keho rauhoittumaan ja mieli rentoutumaan. Sen avulla löytyi yhteys kehooni. Kun elämäni rauhoittui, cst:stä on tullut apu kehon ja mielen korjaamiseen, terveyden hoitamiseen. Kiitos kun teet työtä sydämellä, sen huomaa!"  

Asiakas 32v.