KASVUN VALON ASIAKASKOKEMUKSIA

"Koin Lempeydellä keho & mieli hoidon jälkeen ihanaa levollisuutta ja rauhaa, jota ylivirittäytynyt hermostoni kaipasikin. Pälvin lempeän, turvallisen ja lämpimän kosketuksen avulla sain taas yhteyden omiin tunteisiini ja kehooni. Hoidon aikana tuntui turvalliselta sanoittaa ja tulla nähdyksi erilaisine tuntemuksineen. Ennen hoitoa tehdyn harjoituksen vaikutus yllätti, miten jo sen avulla sain paremman yhteyden kehooni ja selkeyttä sisäiseen maailmaani. Sain siitä uuden työkalun tunteiden selkeyttämiseen ja vakauttamiseen. Lämmin kiitos ja suositus Pälvin hoidolle. 💗" 

-Pia-

"Lähdin kokeilemaan Lempeydellä keho & mieli -hoitokokonaisuutta, koska minulla oli ollut jo pidempään erilaisia terveyshaasteita ja toivoin erityisesti apua hermostoni rauhoittamiseen. Valmennusosuuden mielikuvaharjoitukset ja muut toiminnalliset harjoitukset auttoivat ohittamaan ylivilkkaan mieleni ja nostivat esiin tärkeimmän. Hoito sen sijaan kun katkaisi stressitilaltani jäävuoren huipun, minkä ansioista sain kadoksissa olleen yhteyden kehooni, mielestä tuli tyynempi ja selkeämpi. Hoidon jälkeen minun oli helpompi tehdä kokonaisvaltaista hyvinvointiani tukevia valintoja ilman pakottamista tai tahdonvoimaa, keho kuin lipui kohti parempaa. Kaiken kaikkiaan olen valtavan kiitollinen, että lähdin kokeilemaan Lempeydellä keho & mieli -kokonaisuutta. Sain Pälvin rauhoittavan, viisaan ja turvallisen läsnäolon kautta enemmän kuin osasin kuvitella. Nyt on helpompi jatkaa hyvinvoinnin tiellä ja uusilla hoitokerroilla voin tukea tiellä pysymistäni. Kiitos tästä eheyttävästä kokemuksesta. Suosittelen lämpimästi Pälvin palveluita -niin valmennuksia kuin kraniosakraaliterapiaa!" 

-Sara-

"Maaseudun rauha ja hiljaisuus yhdistettynä Pälvin lempeään ja läsnäolevaan valmennukseen ja hoitoon (Lempeydellä keho & mieli) oli kokonaisvaltaisesti rauhoittava ja voimaannuttava kokemus. Valmennusmenetelmät antoivat uutta näkökulmaa sisäisten asioideni työstämiseen mm. rajojen asettamisessa. Kraniosakraaliterapia rauhoitti helposti ylivirittyvää hermostoani ja sai kehon jumiutuneita kiputiloja auki."

-Kata- 

"Pälvi piti minulle neljän valmennuskerran sarjan. Olen käynyt vuosia terapiassa ja sen päälle vuosia työstänyt erilaisin mielen ja kehon menetelmin traumojani ja uskomuksiani. Tämän valmennussarjan tuloksena sain täysin uudenlaisia näkökulmia jumiutuneisiin tilanteisiin, asioita loksahteli paikoilleen ja pääsin paljon eteenpäin! Opin myös uudenlaisia ihania työkaluja, joita voin käyttää ja soveltaa haluamallani tavalla arjessa, kun teen tunnetyöskentelyä. Voin suositella Pälvin valmennuksia todella lämpimästi, hän on valmentajana lempeä, älykäs, joustava ja haastaa juuri sopivassa määrin, jotta valmennuksesta saa todellista hyötyä. Kiitos superpaljon!! ❤ "

-Asiakas 32v.- 

"Osallistuin Pälvin Life Coach valmennukseen. Myönnettäköön heti alkuun, että mulla oli aika paljon ennakkoluuloja valmennuksesta, luulin sen olevan jotenkin paljon pinnallisempaa ja "kevyempää". Jo ensimmäisen valmennuskerran aikana sain huomata, että valmennus on niin paljon enemmän. Valmennuksen aikana tehtävät harjoitukset olivat minulle todella herätteleviä ja juuri näiden harjoitusten avulla pääsin käsiksi moniin haitallisiin ajatusmalleihin, joita en ollut aiemmin tiedostanut. Sain tästä valmennuksesta ihan älyttömän paljon hyviä oivalluksia ja ennen kaikkea tajusin sen, miten itse voi päästä omista pinttyneistä uskomuksista ja rajoituksista eroon. Suosittelen tätä valmennusta kaikille, jotka miettivät elämänsä suuntaa tai haluavat muuten vain oppia itsestä enemmän. Pälvin kanssa oli luontevaa ja helppoa työskennellä. Hän on lempeä, aito, luotettava ja ihanan rauhallinen. Kiitos."

-Reetta-

Pääsin Pälvin Life Coach valmennukseen vaikeassa elämäntilanteessa. Valmennuksessa suosikkejani olivat erilaiset harjoitukset, joiden avulla oli helppo tunnistaa omat ajatusmallit. Harjoitukset olivat minulle tunteita purkavia ja voimaannuttavia. Pyrin hyödyntämään niitä jatkossakin. Valmennuksen aikana ja jälkeen olen huomannut itsessäni muutosta ja opin itsestäni paljon! Valmennus oli ihana kokemus! Pälvi on valmentajana ihana ja rauhallinen, suosittelen lämpimästi! 🤍

-Asiakas 23v.-    

"Pälvin valmennustapa on ihanan lempeä, huomioiva ja läsnäoleva. Käsittelimme valmennuskerran aikana rahaan liittyviä uskomuksia ja haasteita. Sain isoja oivalluksia niihin liittyen valmennuksellisten harjoitusten avulla. Koen, että Pälvi osaa valita juuri oikeat kysymykset ja harjoitteet ihanasti intuitiolla, ja olo on valmennuksen aikana turvallinen ja lämmin. Hänen valmennukseensa voi heittäytyä täysin, luottaen ja tietäen olevansa kannateltu vaikeampienkin asioiden kanssa. Lämmin kiitos <3"

-Tiina- 

Ryhmävalmennuksista sanottua.

 "Ryhmävalmennuksessa sain laittaa oman luovuuteni valloilleen. Oli helppoa heittäytyä mukaan. Valmennuksen aikana sai elää täysin juuri siinä hetkessä. Valmentajana Pälvi oli
rauhallinen ja asiallinen. Hän valmensi hyvin omalla persoonallaan."


"Ryhmävalmennuksessa Pälvin läsnäoleva ja sydämestä asti tuleva vilpitön ymmärrys loi tilan, jossa uskalsi tulla nähdyksi kaikkien tunteiden kanssa. Sain valmennuksesta paljon oivalluksia joita voi selkeillä ohjeistuksilla ja työkaluilla ottaa käyttöön omaan elämään."


"Ryhmävalmennuksessa oli selkeä ohjeistus. Valmennuksessa huomioitiin yksilöiden tarpeet- lisättiin työkaluja tarvitseville. Pälvin rauhallinen ja ammattimainen olemus viesti turvallisuudesta."


Kraniosakraaliterapiasta sanottua.

"Olen kärsinyt vakavasta purentalihasongelmasta lähes kolme vuotta. Olin kokeillut voice massagesta vyöhyketerapiaan, lähes kaikkea mahdollista ja useasti. Apua ei tuntunut saavan päivää pidemmäksi, kun kivut taas palasivat. Jumissa olevat purentalihakset aiheuttivat jatkuvan pääkivun, kun kaikki päänalueella sekä yläselkä ja rintaranka menivät tukkoon jatkuvasta leukojen jännittämisestä. Käytin tuohon aikaan 4-6 särkylääkettä päivittäin ja olin käyttänyt erilaisiin hoito/terapia/hieronta kokeiluihin 2-3tuhatta euroa. Sitten löysin Pälvin, Cst-taitajan eli Kraniosakraalihoitajan. Tykkäsin hoitomuodosta, se on hellä, todella tehokas ja kokonaisvaltainen varpaista päähän asti. Olin hieman skeptinen; olinhan tottunut rajuihin faskiakäsittelyihin, sekä urheiluhierontoihin. Miten joku hellä voi muka auttaa? Ensimmäisellä käynnillä käväisi syvärentoutus todella pienen hetken. Toisella käynnillä Pälvi sai kroppani niin syvään rentoutumiseen, että käteni sekä jalkani kuin "leijuivat ilmassa". Tässä näin potentiaalin. Jos sama onnistuisi myös leuoille? Kolmannella käynnillä saimme rentoutumisen leukoihin saakka ja kivut ovat pysyneet lähes kokonaan poissa. Tällä hetkellä menee 0-1 särkylääkettä viikossa, kun ennen meni 4-6 päivässä! Käyn edelleen kerran kahdessa viikossa ylläpitämässä kuntoa, vaikka ei ole enään mitään ongelmia. Hoito on muutenkin mielyttävää, niin ei se turhaa ole! Ehdotommasti suosittelen!"

-Asiakas 26v.-

"Sain käydä Pälvillä kolmen kerran hoitosarjan Kraniosakraaliterapiassa. Jokainen kerta oli omalla tavallaan vaikuttava. Pälvin olemus oli lempeä, läsnäoleva ja rauhoittava. Oli helppoa ja turvallista antautua hoidolle. Erityisesti ensimmäinen hoito oli äärimmäisen rentouttava. Jokaisen hoidon jälkeen tunsin olevani enemmän läsnä sekä yhteydessä itseeni, kehooni ja tarpeisiini. Tuntui helpommalta luottaa kehoni viisauteen, kuunnella sen viestejä ja toisaalta hyväksyä sen hetkinen olotila sellaisenaan.

Pälvin hoito oli kuin lahja omalle rakkaalle keholle. Hetki, jolloin saa antautua ja olla olemassa itseään varten."

-Linda-  

"Hoitosi (kraniosakraaliterapia) oli todella rentouttava ja vaikutti pitkän aikaa. Kielisyövän aiheuttamaan suun alueen jäykkyyteen hoitosi antoi paljon apua. Kiitos Pälvi!"

-Asiakas 60v.- 

"Kraniosakraaliterapia oli rankimpina aikoinani yksi harvoista tavoista saada keho rauhoittumaan ja mieli rentoutumaan. Sen avulla löytyi yhteys kehooni. Kun elämäni rauhoittui, cst:stä on tullut apu kehon ja mielen korjaamiseen, terveyden hoitamiseen. Kiitos kun teet työtä sydämellä, sen huomaa!"

-Asiakas 32v.-