Kraniosakraaliterapia

"Aino koti missä vietät koko ikäsi, on kehosi."

Kraniosakraaliterapian (CranioSacral Therapy, CST) sen on kehittänyt lääkäri-osteopaatti John E. Upledger. Cst-hoidon juuret ovat osteopatiassa. Se on kokonaisvaltainen, pehmeä ja turvallinen hoitomuoto, jolla tuetaan kehon kraniosakraalijärjestelmän tasapainottumista ja siten samalla koko kehon itsekorjautumismekanismia.

Kraniosakraalijärjestelmä on toiminnallinen kokonaisuus, joka suojelee sekä hoitaa aivoja ja selkäydintä. Se vaikuttaa lähes jokaiseen keskushermostolliseen toimintaan, kuten tuki- ja liikuntaelimistöön sekä umpieritys-, immuuni- ja ruuansulatusjärjestelmiin.

Kraniosakraaliterapiassa työskennellään koko kehon kanssa. Hoidossa paikannetaan häiriötilojen alkuperäiset syyt kraniosakraalijärjestelmää "kuuntelemalla". Kun hoitoa vaativat kohdat on paikallistettu, pystytään kudoksissa olevia jännitteitä vapauttamaan hyvin kevyellä hoitotekniikalla, samalla edistäen kehon omaa luonnollista parantumisprosessia. Cst-hoito on hyvin hellävarainen, pehmeä ja turvallinen hoitomuoto. Hoidon jälkeen onkin hyvä antaa kehon jatkaa itse kehon linjaamista/korjaamista ja jättää fyysiset harjoitteet vähemmälle ainakin kahden päivän ajaksi.

Kraniosakraaliterapiasta voi olla apua mm.

*Erilaisiin kiputiloihin:

* Purentalihasten ongelmiin

* Päänsärkyihin ja migreeniin

* Niska-hartia kipuihin

* Selkävaivoihin

*Kehon virheasentoihin

* Stressiin

* Ylivilkkautteen

* Raskauden ajan vaivoihin

* Oman kehotuntemuksen vahvistamiseen

* Oman mielen ja kehon synkronointiin

Hoitoon tullessa kannattaa laittaa mukavat vaatteet päälle ja varata aikaa omalle itselle myös hoidon jälkeen.

Hinta 60min / 65€

3x 60min/ 180€