Kasvun Valo, Pälvi


Hei, täällä kirjoittelee Pälvi.

Perustin Kasvun Valon, sillä koen kutsumusta olla matkallasi, jotta saat elää elämääsi sopusoinnussa kehosi ja mielesi kanssa.

Minä hoitajana pidän jalat juurevasti maassa ja suhtaudun tekemääni työhön suurella kiitollisuudella ja nöyryydellä.

Kohtaan sinut ainutlaatuisena yksilönä ja luon  turvallisen ja lempeän tilan, jotta muutos ja voimaantuminen on mahdollista. 

Minun suurimmista opeistani tähän hetkeen, on oma koettu matkani.  Matka, joka on ollut toisinaan hyvinkin haastava ja sisältänyt myös monenlaista kipua ja epätoivoa. Sen vuoksi olen sitä mitä olen. Kokemukseni ovat avartaneet oman maailmani, ymmärrys ja anteeksianto omalle historialle ja kokemuksille on koettu. Polkuni on vaikuttanut syvästi tapaani kohdata ja ymmärtää erilaisia asiakkaita kipujen, ajatusten, kokemusten tai stressin kanssa. 

Koulutuksistani ja opinnoistani voit lukea sivun alareunasta lisää. 

Rakastan tutkia, keskustella ja opiskella  erilaisia asioita mielen toiminnasta, kehon, mielen ja hengen yhteydestä, sekä tietenkin luonnon parantavasta voimasta.

Olet sydämellisesti tervetullut Kasvun Valon palveluiden äärelle!

 Valolla, Pälvi

ps. Yritykseni tilat ovat  kotimme pihapiirissä, joten täällä saattaa toisinaan näkyä asiakkaideni lisäksi eläimiämme ja perheeni. 😊


Kasvun Valo

Koulutuksistani

Palveluni koostuvat Kranioisakraaliterapian opinnoista, Life Coach- tutkinnosta, lähihoitajan ammatista ja sen kautta tuomasta kokemuksesta, Luontaistuotemyyjänä toimimisesta, erilaisista tuotekoulutuksista ja käytännössä oppimista asioista.

 Kraniosakraaliterapiaa olen opiskellut Upledger Institute Finlandissa vuodesta 2017 alkaen. Heidän kursseista olen käynyt CranioSacral Therapy 1, CranioSacral Therapy 2 ja SomatoEmotional Release 1.

 LCF Life Coachiksi valmistuin Valmentamolta huhtikuussa 2021. Lähihoitajaksi valmistuin 2008 lasten ja nuorten koulutusohjelmasta.