Kasvun Valo, Pälvi

" Aloita omasta rauhastasi, myötätunnostasi ja rakkaudestasi. Jatka siitä siten, että rakastat kaikkea, kaikkea."

 -Ram Dass-


Hei, täällä kirjoittelee Pälvi.

Perustin Kasvun Valon, sillä koen kutsumusta olla voimauttamassa sinua, jotta saat elää elämääsi sopusoinnussa sisäisen maailmasi kanssa. Haluan toimia ikään kuin kanavana ja tuoda näkyväksi ja tuntuvaksi juuri sinun oma upea ainutlaatuisuus, ihanuus ja valosi. Kun ymmärrät oman valosi voiman, voit myös laajentaa valoasi ympärillesi- näin parannamme omaa elämäämme ja maailmaa askel kerrallaan.

Minä hoitajana pidän jalat juurevasti maassa ja mieleni avoimena. Luotan Suuremman johdatukseen ja kiitän tästä monimuotoisesta lahjasta, joka on minulle annettu hoitajana, mielenvalmentajana ja kanavoijana. Suhtaudun tekemääni työhön suurella kiitollisuudella ja nöyryydellä. Pyydän hoidoissani aina rakastavinta ja parantavinta viestiä, jonka voin asiakkaalleni välittää.

Kohtaan sinut, ihana asiakkaani, ainutlaatuisena yksilönä ja luon  turvallisen ja lempeän tilan, jotta muutos ja voimaantuminen on mahdollista. 

Minun suurimmista opeistani tähän hetkeen, on oma koettu matkani.  Matka, joka on ollut toisinaan hyvinkin haastava ja sisältänyt myös monenlaista kipua ja epätoivoa. Koetun elämän varrella olen löytänyt sieluni äänen ja kutsun, sisäisen valoni ja nähnyt varjojani. Sen vuoksi olen sitä mitä olen. Kokemukseni ovat avartaneet oman maailmani, ymmärrys ja anteeksianto omalle historialle ja kokemuksille on koettu. Polkuni on vaikuttanut syvästi tapaani kohdata ja ymmärtää erilaisia asiakkaita kipujen, ajatusten, kokemusten tai stressin kanssa. 

Koulutuksistani ja opinnoistani voit lukea sivun alareunasta lisää. 

Rakastan tutkia, keskustella ja opiskella monipuolisesti erilaisia asioita mielen toiminnasta, energiasta, kehon, mielen ja hengen yhteydestä, sekä tietenkin luonnon parantavasta voimasta. 

Tehdään tästä maailmasta kaikille vielä parempi paikka olla ja asua, ottamalla vastuu omasta hyvinvoinnista. Ole sinä se muutos, jonka haluat nähdä.

Olet sydämellisesti tervetullut Kasvun Valon palveluiden äärelle!

 Valolla, Pälvi

ps. Yritykseni tilat ovat  kotimme pihapiirissä, joten täällä saattaa toisinaan näkyä asiakkaideni lisäksi eläimiämme ja perheeni. 😊


Kasvun Valo

Koulutuksistani

Palveluni koostuvat Kranioisakraaliterapian opinnoista, Life Coach- tutkinnosta, lähihoitajan ammatista ja sen kautta tuomasta kokemuksesta, Luontaistuotemyyjänä toimimisesta, sen kautta erilaisista tuotekoulutuksista ja käytännössä oppimista asioista. Lisäksi hyödynnän erilaisten kurssien/ kirjallisuudesta oivaltamiani ja oppimiani asioita mm. Sami Minkkisen NLP-kurssi.  Tällä hetkellä käyn Elina Tarpilan Näkijän Polku- kurssia. 

 Kraniosakraaliterapiaa olen opiskellut Upledger Institute Finlandissa vuodesta 2017 alkaen. Heidän kursseista olen käynyt CranioSacral Therapy 1, CranioSacral Therapy 2 ja SomatoEmotional Release 1.

 LCF Life Coachiksi valmistuin Valmentamolta huhtikuussa 2021.