Kasvun Valo, Pälvi

Kasvun Valon takana olen minä, Pälvi Ylönen.

Ensimmäisen tulee mieleen se, että olen varsin tavallinen ja inhimillinen ihminen.😊 Sen lisäksi voisin kertoa, että elän tällä hetkellä elämäni parasta aikaa ja koen siitä suurta kiitollisuutta. 💚 Olen saanut kokea monenlaisia haasteita matkani aikana. Omien tarpeiden ja kipujen kanssa selviytyminen on ollut ajoittain hyvinkin haastavaa. Tie tähän hetkeen, jossa en enää koe olevani "uhri", oli melko mutkikas ja kivinen. Juuri näiden kokemusten vuoksi olen saanut oppia mielen valtavasta voimasta ja kehon sekä luonnon mahtavasta viisaudesta. Nämä kokemukset ovat lisänneet herkkyyttäni ja arvostustani kunkin kehoa- ja mieltä kohtaan.

Haluan tehdä elämässäni valintojani sydämestä käsin ja suhtaudun elämään kiitollisuudella ja nöyryydellä.

Koulutuksistani. Peruskoulutukselta olen lähihoitaja ja merkonomi. Valmentamolla opiskelin LCF Life Coachiksi. Kraniosakraaliterapiaa olen opiskellut Upledger Institute Finlandissa vuodesta 2017 alkaen. Heidän kursseista olen käynyt tällä hetkellä CranioSacral Therapy 1, CranioSacral Therapy 2 ja SomatoEmotional Release 1. Lisäksi rakastan opiskella ja tutkia monipuolisesti uusia asioita mielen toiminnasta, kehon, mielen ja hengen yhteydestä, sekä tietenkin luonnon parantavasta voimasta.

Intohimoni on olla oppaana matkallasi, kun sinä astut omaan sisäiseen voimaasi ja saat elää juuri oman näköistä elämääsi. On upeaa nähdä, kun asiakkaiden sisäinen valo kasvaa.✨

Kun muutamme maailmaa yksilötasolla, voimme muuttaa sitä myös suuremmilla tasoilla. Olen saanut kokea ja nähdä sen, miten paljon oma käymäni muutos ja henkinen kasvu on tehnyt myös lähipiirilleni, joten usko siihen on vahva!

Tehdään tästä ihanasta maailmasta kaikille vielä parempi paikka olla. 💛

Olet sydämellisesti tervetullut Kasvun Valon palveluiden äärelle!

 🤍Sydämellä, Pälvi


ps. Yritykseni tilat ovat  kotimme pihapiirissä, joten täällä saattaa toisinaan näkyä asiakkaideni lisäksi eläimiä ja perheeni. 😊