Löydä sydämen johdatus

Valmennus kokonaisuus 5x ~60min, jonka avulla löydät oman kutsumuksesi.

"Mikä on minun tehtäväni täällä, kuinka toteutan sitä?"  

Löydä sydämen johdatus on valmennus kokonaisuus, jossa opit kuuntelemaan sisäistä viisauttasi, näet mikä pidättelee sinua vanhassa ja mikä on nykyisen ja uuden luomisen välissä esteenä. Lempeällä johdatuksella vien sinut itsesi ja sinun sydämesi äärelle, löydät vastaukset ja askeleet kuinka edetä elämässä sydämesi johdatuksessa- kohti merkityksellistä elämää. Tarjoan tilan, turvan, rauhan ja lempeyden. Kuuntelen herkkyydellä ja oivallutan sinua itseäsi ymmärtämään tarinaasi. Teemme monipuolisesti harjoituksia, joiden kautta saat omaa sisäistä maailmaasi näkyväksi. Olen tukenasi ja turvanasi, kun astut sydämesi johdatuksen tielle. 

Valmennus kokonaisuus on sinulle, kun haluat mennä kohti sydämesi johdatusta. Ehkä tiedät mikä on unelmasi, mutta et ole vielä ottanut askelia sitä kohti, tai haluat ymmärtää kuinka sinne mennään. Tai ehkä et vielä tiedä minne sydämesi johdatus haluaa sinut viedä, mutta haluaisit löytää sen.  

Valmennuskertoja on viisi ja 60min kerrallaan. Voimme toteuttaa valmennuksen livenä tai puhelimitse, viikon-kahden välein.


HINTA 433€

Lempeydellä keho & mieli

Valmennuksesta ja Kraniosakraaliterapiasta luotu kokonaisuus 3x 90min, jonka avulla opit kuulemaan kehosi viestit ja toimimaan niiden kanssa yhteisymmärryksessä. 

"Haluatko kuulla mitä kehosi sinulle kuiskaa?"

Mitä Lempeydellä keho ja mieli on: Valmennuksen ja kraniosakraaliterapian yhdistelmästä luotu kokonaisuus, jossa turvallisessa ympäristössä havainnoidaan omaa alitajuntaa, suhtautumista itseen ja omaan kehoon, niin valmennuksellisten harjoitteiden avulla kuin kraniosakraaliterapiaa käyttäen. Tapaamme kolme kertaa 90min, viikon- kahden välein työhuoneessani.

Lempeydellä kehomieli hoito on sinulle jos:

♡ Haluat vahvistaa itsetuntemustasi.

 ♡ Haluat ymmärtää/kuulla kehosi ja mielesi viestejä paremmin.

♡ Haluat lisätä myötätuntoa, rakkautta ja lempeyttä itseäsi kohtaan.

Paketin hinta 3x 90min/ 244€

1x 90min/ 88€

Mielen valmennusta intuitiivisella otteella

"Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta."


Life Coach on ratkaisukeskeinen toimintamalli, jossa hyödynnetään positiivista psykologiaa sekä kognitiivista käyttäytymistiedettä. Valmennuksessa itsetuntemus ja itsemyötätunto kehittyy, itseluottamus kasvaa ja oman näköinen elämä vahvistuu. Valmennuksen tavoitteena on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva, itsestään vastuun kantava ihminen, joka nauttii elämästään. 

Valmentajana luon turvallisen tilan, jossa sinä tulet kuulluksi. Kysyn erilaisia kysymyksiä, jotka tulevat hetkessä hyvin intuitiivisesti. Kysymysten avulla oivallat asioita ja saat näkyväksi oman potentiaalisi. Kaikki vastaukset löytyvätkin sinusta itsestäsi. Valmennuksen aikana saatamme tehdä myös erilaisia harjoituksia mm. kirjoittamalla, värejä käyttämällä, mielikuvilla, rentoutumalla ja kehollisesti. Valmennus toteutetaan aina SINUN ehdoilla! Autan kirkastamaan tulevaisuutesi tavoitteet ja luomaan toimintasuunnitelman, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Valmentajana minun tehtäväni on pitää tila turvallisena ja hyväksyvänä.  

Valmennukset voidaan tehdä kasvotusten, puhelimitse tai videopuhelun avulla.

"Milloin hyödyn valmennuksesta?"

Tässä esimerkkejä: 

 * Kun haluat vahvistaa itsetuntemustasi kokonaisvaltaisesti.

 *Kun haluat lisätä myötätuntoa ja ymmärrystä itseäsi kohtaan.

*Kun haluat löytää sinussa olevan sisäisen voimasi ja ottaa sen käyttöön.

* Kun haluat ymmärtää itseäsi sielun tasolla.

* Kun haluat kehittää hyvinvointiasi.

 *Kun haluat kirkastaa tavoitteitasi tulevaisuutesi suhteen (esim. työn, opiskelun, sosiaaliset suhteet, elämäntehtävä).

 * Kun haluat elämääsi lisää iloa ja nautintoa!  

Hinta 111€ kerta 


Kraniosakraaliterapia

"Ainoa koti jossa vietät koko ikäsi, on kehosi."

Kraniosakraaliterapian (CranioSacral Therapy, CST) sen on kehittänyt lääkäri-osteopaatti John E. Upledger. Cst-hoidon juuret ovat osteopatiassa. Se on kokonaisvaltainen, pehmeä ja turvallinen hoitomuoto, jolla tuetaan kehon kraniosakraalijärjestelmän tasapainottumista ja siten samalla koko kehon itsekorjautumismekanismia.

Kraniosakraalijärjestelmä on toiminnallinen kokonaisuus, joka suojelee sekä hoitaa aivoja ja selkäydintä. Se vaikuttaa lähes jokaiseen keskushermostolliseen toimintaan, kuten tuki- ja liikuntaelimistöön sekä umpieritys-, immuuni- ja ruuansulatusjärjestelmiin.

Kraniosakraaliterapiassa työskennellään koko kehon kanssa. Hoidossa paikannetaan häiriötilojen alkuperäiset syyt kraniosakraalijärjestelmää "kuuntelemalla". Kun hoitoa vaativat kohdat on paikallistettu, pystytään kudoksissa olevia jännitteitä vapauttamaan hyvin kevyellä hoitotekniikalla, samalla edistäen kehon omaa luonnollista parantumisprosessia. Cst-hoito on hyvin hellävarainen, pehmeä ja turvallinen hoitomuoto. Hoidon jälkeen onkin hyvä antaa kehon jatkaa itse kehon linjaamista/korjaamista ja jättää fyysiset harjoitteet vähemmälle ainakin kahden päivän ajaksi.

Kraniosakraaliterapiasta voi olla apua mm.

*Erilaisiin kiputiloihin:

 * Purentalihasten ongelmiin

  * Päänsärkyihin ja migreeniin

  * Niska-hartia kipuihin

  * Selkävaivoihin

  *Kehon virheasentoihin

* Stressiin

 * Ylivilkkautteen

* Raskauden ajan vaivoihin 

* Oman kehotuntemuksen vahvistamiseen  

* Oman mielen ja kehon synkronointiin 


Hoitoon tullessa kannattaa laittaa mukavat vaatteet päälle ja varata aikaa omalle itselle myös hoidon jälkeen.

 Hinta 60min / 65€

3x 60min/ 180€

HINNASTO

Valmennus:

1 kerta 111€

3 valmennuskertaa 322€

5 valmennuskertaa 444€ 


Lempeydellä keho ja mieli- hoito

3 kertaa 90min 244€

1 x 90min 88€


Löydä sydämesi johdatus- valmennus kokonaisuus

5 kertaa ~60min 433€


Kraniosakraaliterapia:

1 kerta 60min 65€

3 kertaa 60min 180€


kaikki hinnat sisältävät alv 24%


opiskelijat, työttömät -10% (ei koske sarjakortteja)