PALVELUT


Mielen valmennusta intuitiivisella otteella

"Onko nyt sinun hetkesi pysähtyä itsesi äärelle ja  kuunnella mitä sydämesi sinulle kertoo?"

Valmentajana luon turvallisen tilan, jossa sinä tulet kuulluksi. Kysyn erilaisia kysymyksiä, jotka tulevat hetkessä hyvin intuitiivisesti. Kysymysten avulla oivallat asioita ja saat näkyväksi oman potentiaalisi. Kaikki vastaukset löytyvätkin sinusta itsestäsi. Valmennuksen aikana saatamme tehdä myös erilaisia harjoituksia mm.kirjoittamalla, värejä käyttämällä, mielikuvilla, rentoutumalla ja kehollisesti. Valmennus toteutetaan aina SINUN ehdoilla! Autan kirkastamaan tulevaisuutesi tavoitteet ja luomaan toimintasuunnitelman, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Valmentajana minun tehtäväni on pitää tila turvallisena ja hyväksyvänä. 

Valmennuksen pohjana on vuoden mittaiset Life Coach-opintoni. "Life Coach on ratkaisukeskeinen toimintamalli, jossa hyödynnetään positiivista psykologiaa sekä kognitiivista käyttäytymistiedettä."  Valmennuksessa itsetuntemus ja itsemyötätunto kehittyy, itseluottamus kasvaa ja oman näköinen elämä vahvistuu. Valmennuksen tavoitteena on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva, itsestään vastuun kantava ihminen, joka nauttii elämästään.

Valmennukset voidaan tehdä kasvotusten, puhelimitse tai videopuhelun avulla.

"Milloin hyödyn valmennuksesta?"

Tässä esimerkkejä:

* Kun haluat vahvistaa itsetuntemustasi kokonaisvaltaisesti.

*Kun haluat lisätä myötätuntoa ja ymmärrystä itseäsi kohtaan.

*Kun haluat löytää sinussa olevan sisäisen voimasi ja ottaa sen käyttöön.

* Kun haluat ymmärtää itseäsi sielun tasolla.

* Kun haluat kehittää hyvinvointiasi.

*Kun haluat kirkastaa tavoitteitasi tulevaisuutesi suhteen (esim. työn, opiskelun, sosiaaliset suhteet, elämäntehtävä).

* Kun haluat elämääsi lisää iloa ja nautintoa!

LUE MITÄ ASIAKKAAT OVAT KERTONEET VALMENNUKSESTA KANSSANI. AsiakaskokemuksiaKraniosakraaliterapia

" Kuuletko mitä kehosi sinulle kuiskaa?"

Kraniosakraaliterapian (CranioSacral Therapy, CST) sen on kehittänyt lääkäri-osteopaatti John E. Upledger. Cst-hoidon juuret ovat osteopatiassa. Se on kokonaisvaltainen, pehmeä ja turvallinen hoitomuoto, jolla tuetaan kehon kraniosakraalijärjestelmän tasapainottumista ja siten samalla koko kehon itsekorjautumismekanismia.

Kraniosakraalijärjestelmä on toiminnallinen kokonaisuus, joka suojelee sekä hoitaa aivoja ja selkäydintä. Se vaikuttaa lähes jokaiseen keskushermostolliseen toimintaan, kuten tuki- ja liikuntaelimistöön sekä umpieritys-, immuuni- ja ruuansulatusjärjestelmiin.

Kraniosakraaliterapiassa työskennellään koko kehon kanssa. Hoidossa paikannetaan häiriötilojen alkuperäiset syyt kraniosakraalijärjestelmää "kuuntelemalla". Kun hoitoa vaativat kohdat on paikallistettu, pystytään kudoksissa olevia jännitteitä vapauttamaan hyvin kevyellä hoitotekniikalla, samalla edistäen kehon omaa luonnollista parantumisprosessia. Cst-hoito on hyvin hellävarainen, pehmeä ja turvallinen hoitomuoto. Hoidon jälkeen onkin hyvä antaa kehon jatkaa itse kehon linjaamista/korjaamista ja jättää fyysiset harjoitteet vähemmälle ainakin kahden päivän ajaksi.

Kraniosakraaliterapiasta voi olla apua mm.

*Erilaisiin kiputiloihin:

* Purentalihasten ongelmiin

* Päänsärkyihin ja migreeniin

* Niska-hartia kipuihin

* Selkävaivoihin

*Kehon virheasentoihin

*Stressiin

*Ylivilkkautteen

*Raskauden ajan vaivoihin

*Oman kehotuntemuksen vahvistamiseen

* Oman mielen ja kehon synkronointiin

Hoitoon tullessa kannattaa laittaa mukavat vaatteet päälle ja varata aikaa omalle itselle myös hoidon jälkeen


LUE ASIAKASKOKEMUKSIA KRANIOSAKRAALITERAPIASTA Asiakaskokemuksia


HINNASTO